torsdag den 18. august 2022

Tropsmøde d. 18. august 2022

På sæsonens første Tropsmøde fik vi sagt velkommen til de nye Tropsspejdere og Troppen blev delt i to patruljer - ved et tilfælde blev det en pige- og en drenge-patrulje. Det er ikke de faste patruljer endnu.

Deres første opgave var at lave en raftestylte og afprøve den. 


Efter at have afprøvet raftestylten og skilt den ad igen gik Troppen videre til at lave to cirkler med to af rebene fra raftestylterne. De skulle nu lægge deres tørklæder udenfor cirklerne og forsøge at få fat på dem igen med fælles hjælp - deres fødder skulle forblive inde i cirklen.

Bagefter blev der leget et par omgange Krammefange, hvor man skal finde sammen i grupper på f.eks. to, fire, fem eller tre. Hvis man ikke kom med i en af grupperne skulle man sidde over indtil legen startede igen.


Herefter fik Troppen valgmulighederne: hjælpe med at tage spisebordet ned fra opstartsdagen eller lave et bål til at riste et par skumfiduser. Troppen valgte begge dele: to spejdere lavede bål og resten, inkl. lederne, begyndte at tage spisebordet ned.


Et par nye tiltag ved Troppen:

1. Tropsspejderne skal ikke have mobiltelefoner med til møderne fremover. Hvis de skal bruge en mobiltelefon, så skal vi nok informere spejderne i god tid forinden, så de kan tage deres telefon med.

2. Vi starter med mødestjerner igen: når man har været til ti møder, så får man en mødestjerne til uniformen. Man skal huske at melde afbud, hvis man ikke kan komme til et møde eller et arrangement. Hvis man ikke husker det, så starter man forfra.  

Derfor: husk at melde afbud, hvis I ikke kan komme til et møde eller et arrangement.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar