torsdag den 9. januar 2020

Tropsmøde d. 9. januar 2020

Troppen meldte klar indenfor og vi gik i gang med tre stk. lege/samarbejdsøvelser, udvalgt af Simon, Kasper og Niels.

Første aktivitet var “bind et knob i par á to spejdere”, hvor hver spejder kun måtte bruge én hånd til at binde et knob. Spejderne var nødt til at koncentrere sig en del.

Anden aktivitet var “blind ballon-volleyball”, hvor der blev lavet to hold og salen blev delt i to med en snor med presenninger hængt på, så spillerne på hvert hold ikke kunne se den anden side. Der blev hele tiden smidt flere balloner ind på banen af dommer Simon, mens dommer Kasper holdt styr på point. Hver gang en ballon ramte gulvet på modstanderens side gav det 1 point og når en ballon blev sprunget gav det 5 minus-point.



Tredje aktivitet var “krokodille”, hvor spejderne stillede sig på hver sin side (flodbred) af krokodillen, som skulle prøve at fange dem, når de krydsede floden.



Efter disse aktiviteter blev Troppen sat til at finde ingredienser til deres kager til “Spejdernes sorte kagedyst”, som vi afholder i næste uge.



Til sidst gik alle spejderne udenfor og der blev leget en omgang “Edderkopper efter fluer”.

Inden vi sang af fik Troppen præsenteret programmet frem til påskeferien, hvor vi bl.a. skal træne til DM i Spejder og tage mærket “Sjovt, dumt og farligt”.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar