lørdag den 18. januar 2020

Ravnedam 2020: Ulvene fredag-lørdag

Fredag kl. 19.00 mødtes Ulvene og en stak ledere i Ravnedam-hytten i Kelstrupskov.

Efter Ulvene blev indkvarteret på sovesalen kom de over i salen, hvor de kunne spille Twister, Tegn & Gæt, Uno og kortspil. Der blev også sat nogle lege i gang udenfor af Kim.

Ulvene fik et stykke kage indenfor og så gik alle udenfor, hvor alle Ulvene og Ulvelederne fik leget kronegemme, vinkegemme og almindelig gemme. Herefter var det godnat og Kim læste “Ækle Æventyr”.

Lørdag kl. 6.15 begyndte de første Ulve at røre på sig og ved 7-tiden fik Kasper og Kim dem i jakkerne og refleksveste og de gik en lille tur. Ulvene fik spist morgenmad og herefter var der flagsætning.

Ved 9-tiden gjorde Ulvene klar til at skulle tage mærket “Makkermarch 5 km”, hvor de blev bundet sammen på benene to og to og gik fra Kelstrupskov til Skallebølle til Kelstrupskov igen.

Alle Ulvene kom rundt på ruten, men ikke alle gennemførte med en makker. På det kommende Ulvemøde modtager Liam, Carl, Jeppe, Julius og Malthe deres mærker.

De fleste af de andre Ulve gennemførte halvdelen af turen og vi regner med at tage den anden halvdel på et andet tidspunkt.

Ca. kl. 12 var alle tilbage igen og der blev spist frokost indtil Ulvene blev hentet kl. 13 af deres forældre.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar