søndag den 19. januar 2020

Ravnedam 2020: Junior/Troppen+ (lørdag-søndag)

Lørdag klokken 13, tog ulvene hjem, de havde nemlig været der fra fredag til lørdag. Jeg kom da alle ulvene var taget hjem. Senere kom Junior/Troppen+ klokken 15. Der blev rykket ind på værelserne, og lidt senere blev der udpeget en gruppe som der skulle bestemme hvad vi skulle have at spise, samt lave maden.

Efter et lille hint fra Kizzer/kasper blev det til pasta med kødsovs. Det skulle eftersigende være nemt. Men hvad der ikke var nemt er, da Kizzer/Kasper og jeg (Niss/Spar-fyr/Mathias) skulle op at handle ind, sammen med Maria og Julie. Når de er sammen så snakker de helt kolossalt meget. Der var enda en dame som tyssede på dem. Men de hjalp med at finde varer, betalt varer og vi fik pakket varer, og vi slap helskindede ud af butikken igen.

Senere blev der lavet mad, spist mad og vasket op (Der var heldigvis en opvasker) Aften bød på lejrbål (selvom vi kun havde en pejs), hvor der var sketches og sange ind i mellem. (ligesom i Cirkusrevyen) Der var fri leg, indtil de skulle sove. Da klokken var slået 1 om natten var der natløb.

Næste dag var der også et lille aktivitetsløb, hvor der blandt andet skulle bendes knob med fødderne. Senere igen var der kage, og kaffe til lederne.
Kizzer var træt, efter en hel weekend med diverse spejdere. Men han fik sig en kop kaffe, og et stykke mazarintærte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar