søndag den 1. december 2019

Troppen+ julefrokost 2019 (dagbog)

Lørdag d. 30. november kl. 12.00 mødtes Troppen+ i Spejderhuset på Bakkevej 49.

Carl og Oliver B. ville gerne tage 1 kg-baconmærket, så de gik i gang med at stege bacon, med lidt hjælp fra to af de andre spejdere. Efter en lille time var de klar med et bjerg bacon pr. mand, som de nu havde en time til at fortære. Begge drenge kæmpede bravt, men nåede ikke helt i mål.


De andre spejdere spillede nogle forskellige spil og fik slæbt brænde ind til pejsen.

Lidt senere gik alle op i byen for at handle ind og derefter blev der spillet lidt flere spil, bl.a. “Werewolf”. Der blev også tid til at fremstille æbleskivedejen til juletræstændingen om søndagen.

Aftensmaden blev bestemt og i år blev der bestilt fire stk. familiepizzaer, som alle blev fortæret.

Efter aftensmaden blev julefrokostens første film sat på og det blev “Løvernes konge” fra 2019.

Da vi havde set filmen blev der gjort klar til pakkeleg og efter en hæsblæsende lille halv time havde alle fået en pakke eller tre.


Efter pakkelegen var der hygge, spil, flere film (“Moana” og den første “Ringenes Herre”) og ca. kl. 10 om søndagen stod alle op igen. 

Der blev nu kreeret “scrambled eggs and bacon” af nogle af spejderne. Med morgenmaden overstået gik spejderne i gang med at rydde op og sluttede af med en omgang “Werewolf”.

Tak for endnu en hyggelig julefrokost fra lederne (Simon og Niels). Det var den syvende i rækken siden vi startede med dem tilbage i 2013.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar