søndag den 1. december 2019

Juletræstænding 2019 (dagbog)

Kl. 13 mødtes en stak fra Troppen+ og en stak ledere ved Vissenbjerghus for at gøre klar til årets juletræstænding, som starter kl. 15 og slutter kl. 16.

Inden kl. 15 skulle spejderne have startet bål, påbegyndt æbleskivebagningen (dejen var fremstillet til gårsdagens julefrokost) og de brændte mandler, så vi ville være godt med, når det begyndte forhåbentlig at strømme ind med mennesker.

Kl. ca. 13.45 var bålet varmt nok til, at vi kunne gå i gang med bagning og ristning.

Kl. 15.00 blev der budt velkommen af menighedsrådsformand Hans Peder Christiansen, som derefter overlod mikrofonen til borgmester Søren Steen Andersen. Efter lidt læsning fra Nisse-Pok blev juletræet tændt og der blev sunget et par julesange.

Julemanden gjorde sit indtog og havde juleposer med til børnene. Bagefter var der uddeling af varme æbleskiver, varm kakao, gløgg og der var mulighed for at købe brændte mandler ved spejderne.

Kl. 16.00 var det udendørs arrangement forbi og der var mulighed for at deltage i familiegudstjeneste inde i Vissenbjerg Kirke.

Det var rart med opbakning fra de ledere og de spejdere fra Troppen+, der var mødt op. Spejderne var lidt trætte efter gårsdagens julefrokost, men de hyggede sig og ydede en kæmpe indsats.

Vi kunne nu sagtens have brugt nogle flere hænder til at hjælpe med at bage æbleskiver, lave brændte mandler, være julenisser, sælge brændte mandler etc. Man løfter som bekendt bedre, når man løfter i flok.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar