søndag den 27. oktober 2019

Ulvetur på Bakkevej 49 (dagbog)

Lørdag d. 26. oktober kl. 13.00 mødtes Ulvene på Bakkevej 49, hvor de startede med at lægge deres tasker, soveposer og liggeunderlag ind i materialerummet.

Bagefter gik de ud på et byløb i Vissenbjerg. Mikkel havde lavet spørgsmålene og Kim havde lagt posterne ud med appen Geoquestor.


Ca. to timer senere var Ulvene tilbage i spejderhuset igen, hvor der var saft og chokoladekiks.

Der blev leget "jorden er giftig" og "avisbankeleg" og Legoet blev fundet frem.


Kl. 16.00 kørte Kasper og Jonas op til Spar sammen med et par af Ulvene, hvor de fik handlet ind til aftensmad, morgenmad og generel hygge.

Aftensmaden blev begyndt kl. 17.00 og menuen stod på lasagne med ciabattabrød, gnave-agurker og gnave-gulerødder. Mens der blev lavet mad af et par af Ulvene, med hjælp fra Kasper og Niels, blev der lavet bål, huler og andre ting udenfor af resten af Ulvene.


Kl. 18.30 blev aftensmaden serveret.


Et par timer senere - efter opvask, mere Lego-bygning, mere hule-bygning, lege udenfor og andre ting - var det blevet tid til at se soveposer. Kim stod for godnathistorierne, som traditionen tro var fra Rune T. Kiddes "Ækle Æventyr".


Næste morgen blev der kreeret havregrød til morgenmaden, som også bestod af corn flakes, havregryn, kakao og juice. Efter oprydning og opvask arbejdede Ulvene videre i hulerne og kl. 10 blev Ulvene hentet af deres forældre.

Tak for en god tur fra Kasper, Kim, Jonas og Niels.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar