mandag den 10. juni 2019

MUS-lejr 2019 på Port Arthur: Harry Potter-tema (dagbog)

Fredag kl. 19.00 mødtes Ulvene på Port Arthur, hvor de blev indkvarteret i to sovekabiner i et tunneltelt. Da alle var kommet godt på plads gik vi op til scenen, hvor sorteringshatten skulle finde ud af, hvilket kollegie vi skulle på. Vissenbjerg Gruppe kom på Gryffindor.


Kl. 21.30 var det godnat og Kim læste traditionen tro "Ækle æventyr" af Rune T. Kidde.


Lørdag kl. 7.00 stod Ulvene op til en lettere kold dag, hvor vi skulle på to aktivitetsområder i løbet af dagen: Hufflepuff-området om formiddagen og Gryffindor-området om eftermiddagen. Der blev sat flag kl. 8.00 og kl. 8.10 var der morgenmad. Kl. 12.30 var der frokost og kl. 18.15 var der aftensmad (ketchupmarineret kylling med tilbehør).

På Hufflepuff-området blev der bl.a. blandet trylledrik, lavet koste og tryllestave og øvet troldmandsførstehjælp.

På Gryffindor-området blev der bl.a. spillet Quidditch, skak, lavet æsker til livlige chokoladefrøer og hjulpet Harry Potter med at finde hans ting.


I lejren om aftenen holdt vi lejrbål, når det ikke stod ned i stænger. Der blev også fortæret en slikpose i løbet af dagen.Søndag kl. 7.00 var det en lidt varmere dag at stå op til. Dagens program var Ravenclaw-området om formiddagen og Slytherin-området om eftermiddagen.

På Ravenclaw-området blev der bl.a. klatret i klatremast, spillet troldmands-stormester og besøgt kroen "De tre koste".

På Slytherin-området blev der bl.a. spist pandekager, kastet med pile efter Dobby, øvet stilhed ved Dolora Nidkjær, sat lynet på Harry Potter og skrevet med usynlig skrift.


Aftensmaden var frikadeller med tilbehør og bagefter var der et stort fælles løb, hvor de fik fløjet på koste, kastet besværgelser og spillet Quidditch.

Hjemme i lejren igen blev der lavet skumfiduser over bål og snittet pinde.Mandag kl. 7.00 stod Ulvene op til en lidt våd dag. Efter flag og morgenmad begyndte de at pakke deres ting i tasker og poser og så kunne de hygge sig i teltet resten af formiddagen, da det igen stod ned i stænger.

Kl. 11.00 var der frokost og kl. 12.00 var der fælles afslutning ved flagstangen.

Der kan ses flere billeder i vores FB-gruppe og videoer på vores YouTube-kanal. 


Årets MUS-lejr-mærke:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar