mandag den 16. april 2018

DM i spejder - Bonderøvene

DM i spejder startede med at vi skulle sætte vores telte op. Til vores store irritation manglede der både stænger og et underlag, så vi fik Niels til at hente et underlag, så var det problem løst.
De manglende stænger løste vi ved at lave en "teltbivuak" altså hvor vi kun lå under oversejlet, fordi vi ikke havde nok stænger til at sætte indersejlet op.

Så vi endte med et telt, der både blev kommenteret og fotograferet. For os var det dog lettere besværligt at komme ind og ud af. Men det virkede fint, lidt koldt, men virkede fint, så vi aftalte at det var hvad vi gjorde i fremtiden.

Ellers var vi rundt på en masse løb og vi kæmpede hårdt, men vi kom ikke videre, men det gør ikke noget, for vi tager med for at prøve os selv af,  - have det sjovt, møde nye mennesker og så videre.

Hvis jeg skal skrive noget vi skal blive bedre til, ville det helt klart være orientering med kompas. Men ellers gik det udmærket. ( godt kæmpet til dem der var med)

Maden blev overraskende god. Den bestod af karry kylling, med en salat, og "hvidløgs"brød. Der var ikke meget hvidløg i vores brød og det der var kom i klumper. Men brødet smagte vildt godt, der var også vildt meget olie på panden.

Så alt i alt en udmærket tur for Bonderøvenes vedkommene.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar