torsdag den 31. marts 2022

Tropsmøde d. 31. marts 2022

Denne aften var nr. tre af fire Konkurrence-møder. Aftenens tema: samarbejde.

Første aktivitet var opfyldning af brændeburet i Spejderhuset på Bakkevej. Det foregik med en brandmandskæde, hvor Troppen arbejdede sammen.

Derefter var der varm kakao til dem, der gerne ville have. 

Næste aktivitet var samling af puslespil. Der var fem Tropsspejdere til aftenens møde og hver spejder skulle samle et puslespil (max. på 30 brikker). De fem puslespil blev lagt i en bunke midt på bordet og hver spejder skulle så samle ét puslespil. Det skulle foregå uden lyd og uden at tage brikker fra de andre, men man måtte gerne hjælpe hinanden.
Aftenens tredje aktivitet: mime en genstand. Hver spejder kom udenfor døren, hvor de fik fremvist en ting, som de skulle mime for de fire andre. Det var bl.a. et bordtennisbat, et flag, en kaffetragt og en spraydåse.

Efter den aktivitet skulle spejderne "flå en ål". Det gik godt, da vi lige blev enige om, hvordan det lige skulle gøres.

Den sidste aktivitet var "Kommunikation - ryg mod ryg". Her skulle to spejdere sidde ryg mod ryg - på hver deres stol - og tegne en tegning, som de skulle kommunikere til den anden spejder. Hver spejder havde fem minutter til at kommunikere tegningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar