fredag den 9. juli 2021

Sommerlejr i Assens: Dag 6 (9. juli)

Spejderne blev vækket og flaget blev sat. Derefter var der morgenmad og en omgang inspektion i teltene.

Kl. 10 ankom seks stk. Ulve og de startede med at gå indenfor for at få en Filur-is sammen med deres ledere inden de gik ned til legepladsen i det grønne anlæg og legepladsen v. Arena Assens. Der blev også leget lidt med springvandet ved rådhuset.De store spejdere brugte formiddagen på at tage Filmmager-mærket, hvor de skulle lave en YouTube-video, der handlede om spejder. Der blev lavet tre fine videoer.
Ulvene og Troppen spiste frokost sammen. 

Liam og Selina var også i gang med at tage Parløb i 5 timer-mærket.Herefter blev det tid til en fælles aktivitet, hvor spejderne blev blandet i patruljer og skulle på lagkageløb. Der blev bl.a. lavet samarbejdsøvelser på mælkekasser og kastet præcisionskast med bolde.


Dagens aftensmad bestod af kartoffel-/porresuppe og bagefter var det blevet tid til lejrbål.

Her var der uddeling af Parløb i 5 timer-mærket til Selina, præmie til vinderpatruljen i dagens Filmmager-aktivitet, en "uretfærdig" ske-leg med Gustav og Niels, et par omgange Chubby Bunny og en stak spejdersange. Efter lejrbålet blev flaget taget ned kl. 20.00 og så var det blevet tid til, at Ulvene tog hjem igen til Vissenbjerg efter en hyggelig dag på årets sommerlejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar