lørdag den 24. oktober 2020

Knæk Cancer Vissenbjerg 2020 (dagbog)

I år deltog KFUM-Spejderne i Vissenbjerg i arrangementet "Knæk Cancer" lørdag d. 24. oktober, hvor hele Vissenbjerg var i gang med auktioner, løb, salg af alt muligt og gourmetmiddag.

Fredag aften d. 23. oktober mødtes Marie, Marcus, G. og Niels på Bakkevej 49 for at fremstille pandekagedej og snobrødsdej. Kasper havde hentet varerne i Spar, hvor Mathias havde pakket tingene.

Der blev fremstillet mange liter pandekagedej og mange kilo snobrødsdej til salg om lørdagen.

Næste morgen blev der sat flag op i byen af Familien Rossander. Buller havde også sørget for friske snobrødspinde og han fik fragtet grej op til pladsen foran Vissenbjerg Bibliotek.

Kasper fik fremstillet nogle kander kaffe på Bakkevej 49 og Niels fik fragtet pandekagedej (i en masse 1 1/2 sodavandsflasker) og en grydefuld snobrødsdej op til biblioteket.

Kl. 10 begyndte spejderne at sætte deres salgsplads op inkl. trebukke (forberedt på torsdagens Tropsmøde), der blev tændt op i bålene, gjort klar til salg og ca. kl. 11.30 begyndte pandekagebagningen. 

Nogle timer senere, med højt humør og i ret godt vejr, var pengekassen og vores MobilePay oppe på 2.500 kr., som ubeskåret gik til Knæk Cancer.


Til aftenens Knæk Cancer-show var Vissenbjerg og Henrik Kirk igennem som de første: der var blevet indsamlet 130.000 kr. til det gode formål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar