lørdag den 31. oktober 2020

24 (12) timer med selvudløser 2020 (31. oktober 2020)

Årets "24 timer med selvudløser" skulle oprindelig have løbet af stablen tilbage i marts - weekenden i ugen med det famøse pressemøde. Det blev aflyst dengang.

Holdet bag forsøgte sig igen her i oktober, hvor det skulle vare fra d. 31. oktober til 1. november. Så blev der holdt endnu et pressemøde og corona-reglerne blev strammet, så man nu ikke måtte overnatte på f.eks. en spejdertur. Denne gang blev arrangementet ikke aflyst, men blev skåret ned til 12 timer, så det nu varede fra kl. 10 til kl. 22 d. 31. oktober.

Løbet går ud på, at man har en stak emner, som man skal tage billeder ud fra, f.eks. "Klimatosser", og så uploade billederne på Instagram. Alle tre patruljer har deres egne Instagram-kontoer, som vi bl.a. bruger til dette løb. På hvert billede skal der være et telt synligt og man skal huske en masse hash-tags, så folkene bag løbet kan finde og bedømme billederne.

Fra Vissenbjerg Gruppe deltog tre patruljer: de to Tropspatruljer "Øøøhhhh..." og "De brændende pinde" samt Juniorleder-patruljen "Bonderøvene". Deres kontoer og alle billeder kan findes via kontonavnene på de tre screenshots.

I løbet af dagen blev Vissenbjerg gået og cyklet tynd - og Juniorlederne var endda et smut i Odense.

Kl. 18 blev der spist pizza på Bakkevej 49 og kl. 22 var arrangementet slut. 

Næste dag blev resultaterne offentliggjort på "24 timer med selvudløser"-facebooksiden. De tre patruljer vandt desværre ikke, men alle havde en sjov og hyggelig dag.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar