tirsdag den 7. juli 2020

Sommerlejr-dagbog 2020: Dag 2

Tirsdag d. 7. juli, det herrens år 2020

Morgenvækning kl 7 og flag kl. 8. Flagknobet blev genopfrisket denne dag (og andre dage) i løbet af ugen. 

Efter morgenmad var der inspektion og pludselig var der alarm. Det var blevet tid til en førstehjælpsøvelse, skabt og tænkt af Magnus med hjælp fra et par jyske spejderkammerater.

Der var sket et stort uheld nede ved vejen: Marcus havde lånt Niels' bil for at hente romkugler, mens Buller var i gang med at fælde et træ, som så var faldet ned over ham, foran Niels' bil med Marcus bag rattet og ramt Magnus på den anden side af vejen. Ovre ved shelteret var der nogen, der havde fået et chok af braget og brændt sig på deres bål. Spejderne skulle nu hjælpe i dette kaos, udøve førstehjælp og ringe til alarmcentralen (tlf. til Niels). 


Ikke alle de tilskadekomne overlevede, men der blev tilkaldt hjælp og alle blev tilset mere eller mindre. Efter ulykken var der gennemgang af positive og negative ting ved spejdernes behandling af de tilskadekomne samt alarmopkaldet til den lidt forvirrede Caroline (aka Niels) på alarmcentralen.
Efter frokost var der kodeløb på marken, som alle fik gennemført (med lidt hjælp og hints). 

Kl. 17 begyndte madholdet på aftensmaden: chili con carne.

Ved 22-tiden var det godnat og sov godt. De sidste, der manglede at sove på platformen, fik fundet sovepladser der.

Kl. 00.00 var der smuglernatløb, hvor der blev smuglet joints, diamanter, moonshine og sjove ting i sølvpapir. Der blev spillet på casino og snydt politifolk. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar