søndag den 17. november 2019

Trops-weekend i Assens d. 15. - 17. november 2019 (dagbog)

Fredag kl. 19.00 mødtes Troppen i spejderhytten "Spejderbo" i Assens.

De satte lavvu-teltet op, da de havde fundet et brugbart sted, hvor de kunne få pløkkerne i jorden. Det regnede også rimelig meget, men det gik og lavvu-teltet kom op.

Efter det gik alle ind og der blev spillet "Cards Against Humanity" og "Werewolf".


To af spejderne kørte med Kasper op i Netto for at købe ind til weekenden. Kl. 23.00 var det godnat.


Lørdag kl. 8.00 var der flag og derefter var der morgenmad (corn flakes, havregryn). Der blev uddelt "Sov ude 2019"-mærket, som vi egentlig skulle have taget før sommerferien, men den tur blev desværre aflyst.

Morgenens aktivitet startede kl. 9.30, hvor de to patruljer skulle sætte Kitkat-telt op og lave et køkkenbord. Begge dele måtte kun tage en halv time, så de havde mulighed for at prøve to gange.
Begge patruljer gennemførte, så der var to stk. ekstra mærker til uniformen.


Aktiviteten var færdig kl. 11.30 og kl. 12.00 var der frokost (rugbrød, pålæg, makrel i tomat).

Kl. 13.30 begyndte den næste aktivitet, der var et byløb i Assens by. Der var i alt 15 poster, hvor der skulle besvares spørgsmål på nogle poster. Ved alle poster skulle patruljen tage et billede af dem selv ved posten, f.eks. Willemoesgården og Arena Assens.


Ca. kl. 16.00 var alle tilbage igen og nu var det blevet tid til at lave aftensmad, der bestod af lasagne.

Kl. 18.00 blev der fortæret store portioner lasagne, så alle blev klar til den næste aktivitet.

Kl. 19.15 gik vi fra hytten om til Assens Bowlingcenter, hvor vi havde lejet tre bowlingbaner i en time. Her blev der bowlet til den store spejdermedalje.


Kl. 21.00 var vi tilbage i hytten igen, hvor der blev hygget de næste par timer med "Cards Against Humanity".


Søndag kl. 8.00 var der flag og derefter morgenmad. Kl. 9.15 var det tid til den sidste aktivitet, hvor Troppen og lederne gik på morgenvandring til Jordbassinerne og tilbage igen igennem byen.


Da vi kom tilbage igen blev lavvu-teltet taget ned, Troppens oppakning blev pakket ned og der blev lagt telte sammen. Kl. 11.30 var der frokost og derefter blev der vasket op og hytten blev fejet grundigt.

Kl. 13.00 sang Troppen og lederne af og Tropsspejderne begyndte den lange gåtur hjem til Vissenbjerg. Nå nej, de blev hentet af deres forældre - det må blive en anden god gang med den gåtur ;-) 


Tak for en god og hyggelig tur fra lederne (Simon, Kasper, Niels, Rasmus).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar