torsdag den 19. september 2019

Tropsmøde d. 19. september 2019: Urban Scout Battle-dagbog

I år deltog Troppen for første gang i løbet "Urban Scout Battle", som er et online-løb, der primært køres af Metodistkirkens Spejdere (MS). Det består af poster, der skal løses og tastes ind, samt en større post, hvor der skal laves noget ekstra som f.eks. en video.

Vissenbjerg Gruppe deltog med vores tre Trops-patruljer, hvor de alle var blevet bedt om at tage de hjælpemidler med, som de havde lyst til - pc, tablet, telefoner, kartoffelskræller, yndlingslærer etc. etc.

Kl. 18.15 meldte patruljerne klar og et par minutter senere sad de ved hver deres bord, hvor de gik i gang med at logge ind på www.urbanscoutbattle.dk og vente på, at løbet startede kl. 18.30.


Kl. 18.30 fik de den første almindelige post, hvor de skulle finde på et klimavenligt tiltag, samt den større post "Pausefisken", hvor de skulle lave en reklamefilm for USB på 30 sekunder og uploade den til YouTube. De havde hele aftenen til at lave pausefisken og kunne dele patruljen, så der var nogen, der stod for den og nogen, der lavede de almindelige poster.


Andre poster var om konspirationsteorier, en online-quiz med spejderspørgsmål og en genbrugsquiz med spørgsmål/opgaver fra tidligere løb.

Til reklamevideoen fik den ene patrulje hjælp af gruppens dino, som dog lige skulle pustes op med en emhætte først.


Kl. 21.00 var løbet forbi og ca. kl. 21.30 var USB klar med resultaterne.

Hele pointarket kan læses HER.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar