torsdag den 22. august 2019

Tropsmøde d. 22. august 2019

Mødet startede med udlevering af årsstjerner, udlevering af præmie til årets lodseddelsælger (Gustav), diverse mærker (bl.a. Parløb fra årets sommerlejr) og opdeling i nye patruljer. Der blev byttet rundt på folk i patruljerne, men patruljenavnene er stadig de samme: "Øøøhhh...", "Bla-bla-bla" og "De brændende pinde".

Efter det var der en øvelse, hvor alle spejderne fik et navn/ting på ryggen og de skulle finde ud af, hvem de var (de måtte kun spørge om ting, der kunne svares ja/nej til). Alle tingene/navnene havde en makker, f.eks. salt og peber. Herefter skulle de finde makkeren.


Derefter blev de sendt ud i deres patruljer, hvor de skulle finde på to aktiviteter til næste møde - hver patrulje havde en blok på en halv time, som de skulle fylde ud. Den ene ting måtte gerne være noget, som vi havde prøvet før, men den anden ting skulle være ny.


Herefter meldte de klar i patruljerne igen og hver patrulje fik udleveret et besnøringsreb. Rebet skulle de få til at gå under deres uniformer/tøj og få deres patrulje til at hænge sammen på ét reb under tøjet.


Da de havde gjort det blev de bedt om at gå ned til bænken ved søen i hver deres patrulje. Ude på marken fik de nogle andre udfordringer af Simon & Kasper og efter det gik de ned til "Pigernes lejrplads" ved skoven i én stor patrulje bundet sammen.


Dernede kom de af med rebene og fik ryddet det op, som var rodet frem i løbet af sommeren (brædder/reb/rafter).

Efter oprydningen blev hver patrulje bedt om at gå ud i en pædagogisk rundcirkel, hvor hver spejder skulle fortælle en sand ting og en falsk ting om dem selv, som de andre i patruljen skulle prøve at finde ud af, hvad der var hvad.

Til sidst fik Troppen præsenteret det næste halvårsprogram og der blev sunget af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar