torsdag den 25. april 2019

Tropsmøde d. 25. april 2019

Troppen startede med at kigge på et bord fyldt med en masse spejder- og ikke-spejder-ting, som Simon havde med. De skulle prøve at huske tingene til senere på mødet og de måtte ikke skrive noget ned. Der var 30 ting alt i alt.


Herefter kom Juniorerne ind i hytten og alle blev sat ved bordene for at finde aktiviteter til årets sommerlejr for Juniorerne og Troppen+ på Trevæld Spejdercenter.


De skulle finde 10 ting i hver patrulje, som de gerne ville lave.

Efter denne hårde opgave var det tid til noget frisk luft og alle kom nu udenfor. Her blev der stillet op i én lang kø og mærker fra årets Påskelejr blev uddelt til de spejdere, der havde været med.Efter det blev der spillet rundbold ovenfor huset på Bakkevej 49. Stillingen blev 14-5.
Juniorernes møde var nu slut og Troppen gik indenfor i hytten, hvor de skulle skrive ned i hver deres patrulje, hvor mange ting de kunne huske. Simon fik svararkene og gik i gang med optællingen.

Troppen gik udenfor igen, hvor der blev leget og snakket. Simon samlede dem og fortalte dem resultaterne: der var blevet husket 20, 18 og 16 ting.

Inde i hytten fandt de ud af, hvem der kommer til weekendens "24 timer med selvudløser". De sidste blev tilmeldt og de tilmeldte blev delt ind i to patruljer.


Det sidste stykke tid blev der hygget med musik og drabelige fortællinger fra Marcus' Dungeons & Dragons-færd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar