torsdag den 21. februar 2019

Tropsmøde d. 21. februar 2019

De tre patruljer startede med at bruge ti minutter på at finde ud af, hvor mange morse-bogstaver de kunne udenad. De måtte kun bruge deres hjerner. Resultaterne blev: fem, seks og syv bogstaver pr. patrulje.


Derefter skulle de have en besked ud af en to-liters-sodavandsflaske, men de måtte ikke røre flasken. Beskeden var i et vaniljerør inde i flasken.

Efter lidt tænketid fik de beskeden ud og begyndte at løse den (det var morse). Den gav dog ikke så meget mening, så de måtte lige tænke lidt mere over, hvad der måske kunne være løsningen. Løsningen var, at det de havde oversat fra morse også var lavet med AK-kode, så der måtte lige afkodes lidt mere.


Næste skridt var, at der stod i beskeden, at de skulle have noget ned fra tagrenden på den anden side af huset. Der var en pose med lighter/tændstikker til alle tre patruljer og de skulle nu begynde på at lave et bål, der kunne brænde en snor over, der var lige så højt oppe som hoften på den største spejder i deres patrulje.

Den første patrulje, der fik brændt snoren over, fik en præmie (en pose pebernødder).


Samtidig med var nogen fra patruljerne i gang med en udfordring nede i skoven, hvor de skulle grave sig under en rafte. Raften blev lagt på jorden og de skulle grave et hul, så de kunne krybe under raften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar