onsdag den 30. august 2017

Off-the-grid-weekend 2017 (Storspejderne/Seniorerne)

Fredag d. 29. september kl. 18.00 til søndag d. 1. oktober kl. 18.00 afholder vi "Off-the-grid-weekend 2017" på Sortenkær.

Konceptet for weekenden er:

Du skal tilbringe 48 timer ‘off-the-grid’ - det vil sige uden strøm, uden internet, uden rindende vand og uden tag over hovedet.
'Du skal være udendørs alle 48 timer, så overnatning skal foregå i telt, shelter, bivuak eller lignende.

Du må ikke bruge rindende vand. Drikkevand er selvfølgelig nødvendigt, så du må gerne fylde vanddunke inden de 48 timer starter.

Du må ikke købe ind eller få anden hjælp udefra i løbet af de 48 timer, så du skal have skaffet alle materialer og alt mad inden.

Du må ikke bruge strøm - heller ikke batteridrevne apparater.

Hvis du skal lave varm mad, må du kun bruge brændsel, som du umiddelbart ville kunne finde i naturen; det vil sige træ, og ikke sprit, gas eller lignende.

Husk at have en telefon til nødstilfælde - men kun til nødstilfælde.


I løbet af weekenden vil vi bl.a. tage nogle forskellige andre mærker samt sejle på søen i både, som I bygger. Det er en ganske almindelig weekendtur, dog uden strøm og telefoner.

Medbring: alm. spejderudrustning til en weekend i det fri. I overnatter i hulerne, som I har bygget, så det er sovepose/liggeunderlag til overnatning. Vejledende pakkeliste kan findes her.

Pris: 100 kr.

Tilmelding: I melder jer til ved at sende en tilmelding til Niels på kfumvissenbjerg@gmail.com og indbetale 100 kr. på MobilePay: 22 13 09 23

S.U.: 28. september 2017

Ingen kommentarer:

Send en kommentar