lørdag den 15. november 2014

Soveposer til de hjemløse-projekt

Vi har modtaget denne mail fra Julie Skovsende, der er Vissenbjerg Gruppes distriktskontakt:

 
Hej alle sammen.
Så er vi i gang med projektet med soveposer til de hjemløse, og vi har brug for jeres hjælp til at skaffe gamle og rene soveposer eller tæpper i voksenstørrelse. Jeg ved godt, at det er lidt sent, at I får besked. Det skyldes, at der er sket en fejl, så den første mail ikke blev sendt. Jeg håber, at I alligevel kan nå at sprede budskabet i jeres gruppe, så vi kan nå at få skaffet nogle tæpper og soveposer på de næste 3 uger.
 

Lige lidt om projektet:

Ideen til projektet kom fra en leder fra Tommerup, da vi var på DUD, og vi distriktsvis blev sat til at finde på et projekt til, hvordan man kunne gøre hverdagen bedre for nogle. Projektet går ud på at samle gamle, men rene tæpper og soveposer til fordel for de hjemløse. Tæpper og soveposer vil derefter blive delt ud til de hjemløse d. 14. december 2014 i Odense.  Da Fionia distrikt har et pænt overskud, vil distriktet gerne betale for suppe og brød, som vi så deler ud sammen med tæpperne.


Da d. 14. december er lige om lidt, haster det med at få samlet tæpper og soveposer. Derfor må I meget gerne fortælle jeres spejderbørn, deres forældre og alle andre I kender, at vi samler gamle tæpper og soveposer ind til fordel for de hjemløse. Jo flere tæpper og soveposer vi kan skaffe jo bedre. Der er sikkert mange, som har en sovepose eller et tæppe liggende, som de ikke længere bruger. Tæpper og soveposer skal være rene ved aflevering. I kan aflevere dem hos Kaj Van Elzelingen på Odensevej 19, 5690 Tommerup. Har I ikke mulighed for i gruppen at aflevere hos Kaj, så kan I samle tæpper og soveposerne i jeres gruppe, og så køre vi rundt og samler dem sammen torsdag d. 4 december. Af hensyn til den videre planlægning af opsamlingen, vil vi gerne have svar om, I ønsker at benytte jer at dette tilbud, senest mandag d. 1 december.
 

Vi står også og mangler 6 personer til at hjælpe os med udleveringen. Så hvis der er nogle af jer, der har lyst til at ofre et par timer af sin fritid til fordel for nogle mennesker på samfundets bund, så må I meget gerne kontakte mig. Det samme gælder også, hvis I har spørgsmål til projektet.
 

Mange spejderhilsner
 

Julie Skovsende
Tlf.: 28447646


Besked fra Niels: 

Det vil være muligt at aflevere tæpper/soveposer 

til møderne i næste uge (uge 47) 
til julenegssalg d. 23. november, 
til juleafslutningen d. 24. november 
og til juletræstændingen d. 30. november.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar