torsdag den 31. oktober 2019

Løb ved Langesø for Junior og Trop (dagbog)

Tirsdag eftermiddag gik jeg en tur rundt om Langesø og lagde ca. 21 poster ud med Woop-appen.

Det var spørgsmål om gyserfilm, Kaspers bil, alderen på lederne, hvad hedder “Jaws” på dansk og hvem har skrevet Gåsehuds-bøgerne. Samtidig med de spørgsmål ville der være levende poster med lederne fra Juniorerne og Troppen, så der blev lidt opbrud i løbet med almindelige poster.


Torsdag aften dukkede Juniorerne og Troppen op ved Langesø via samkørsel fra Vissenbjerg.

De fremmødte Juniorer blev sat ind i de tre Trops-patruljer og patruljerne blev sendt afsted med fem minutters mellemrum, så der var lidt plads imellem dem.

Lederne gik ud på deres poster og begyndte at vente på spejderne. Ved post tre/fire begyndte det at gøre knuder, da spejderne ikke kunne få appen til at “fange” posten. Efter lidt telefonkonsultation gik den ene patrulje videre og skulle bare tage de levende poster, som bl.a. bestod af at klatre igennem et spindelvæv, fortælle en spøwelseshistorie oppe ved kapellet og sætte vorten på heksen.

De to sidste patruljer fulgtes ad og prøvede at starte forfra igen på løbet, da det måske ville få posten til at komme frem. Det lykkedes også lidt, men så gjorde appen/løbet knuder igen. Da de nåede frem til posten ved Rasmus G. gennemførte de den post og gik tilbage igen til start sammen med ham, da de ikke kunne nå søen rundt.

Den tredje patrulje nåede søen rundt og nåede alle de levende poster, undtagen den ved Rasmus G., som de var gået forbi.

Til sidst blev der sunget af og alle kørte hjem til Vissenbjerg igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar