søndag den 20. januar 2019

Ravnedam 2019: Dagbog for Ulve/Juniorer/Trop

Fredag

Weekendturen startede fredag d. 18. januar, hvor Ulvene mødtes kl. 19.00.

De blev indkvarteret på den ene sovesal og kl. 19.30 mødtes alle ovre i den store sal, hvor lederne Rasmus, Simon, Kasper, Mathias, Kim og Niels bød dem velkomne.

Her blev der spillet kortspil, brætspil og Twister og spist en masse popcorn.

Da det blev tid til at gå til ro stod Kim for at læse godnathistorier (af Rune T. Kidde).


Lørdag

Næste morgen var det en stak morgenfriske Ulve, der mødtes i den store sal til morgenmad.Efter morgenmaden var der inspektion af deres sovesal.

Efter en hård, men retfærdig, inspektion af de hårde, men retfærdige, ledere skulle Ulvene på løb, hvor de skulle på tre poster:

Post 1: Minerydder (Kim og Simon)
Post 2: Avis-samarbejds-leg (Jeannie)
Post 3: Kims-leg (Mathias og Kasper)Kl. 12 spiste Ulvene frokost i den store sal og kl. 13 var det tid til at blive hentet.
Lørdag (senere på dagen)

Kl. 15 var det tid til, at Juniorerne og Troppen mødte op. De blev indkvarteret på sovesalene og kl. 15.30 blev der budt velkommen ovre i den store sal.

Den ene af patruljerne skulle stå for aftensmaden og de begyndte nu at finde ud af, hvad den skulle bestå af. Jeannie var lille hjælper til dem.


De andre patruljer skulle finde på indslag til aftenens lejrbål.

Aftensmaden bestod af pasta med kødsovs - og rigeligt af det.Til lejrbålet blev der bl.a. lavet "Chubby Bunny", Klipfiskerne og spisning af havregryn (med hjælper).

Der blev hygget noget mere og så var det tid til at se soveposer.


Søndag (meget tidligt på dagen)

Kl. 00.00 blev alle vækket og sendt ud på natløb.

Her var der fire poster:

Post 1: Gæt en indkøbsseddel (Kasper, Mathias)
Post 2: Avis-samarbejds-leg (Jeannie)
Post 3: Minerydder (Rasmus)
Post 4: Læs Rune T. Kidde (Niels)

På hver post blev der udleveret ingredienser til en lagkage og da løbet var forbi gik alle ind i den store sal, hvor lagkagerne blev sat sammen, bedømt af Mathias/Kasper og spist af patruljerne. Med maverne fulde af lagkage gik spejderne til køjs igen ca. kl. 02.00.Søndag (lidt senere på dagen, men stadig tidligt)

Kl. 8.00 var der morgenmad for alle de morgenfriske spejdere.

Kl. 9.30 blev alle spejderne sendt ud på en vandring fra Kelstrupskov til Skallebølle og rundt til Kelstrupskov igen. De skulle tage mærket "5 km uden øjne", der har reglerne:

To personer skal gå sammen, mens de holder fat i et tørklæde med en hånd hver. Den ene har også et tørklæde bundet for øjnene. Den anden skal guide og støtte sin blinde makker, der går “uden øjne”. Halvvejs byttes rollerne om, så begge går lige langt med samme udfordring.Da alle var kommet tilbage blev der spist kage og hygget igen.

Kl. 12.30 stod frokosten på bordet og der blev spist to tons rugbrød (ca.).

Kl. 14.00 blev der sunget af og alle tog hjem for at sove.


Tak for en rigtig god lejr til alle.

Videoer fra weekendturen kan ses på 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar