søndag den 30. september 2018

Dagbog: Bacontur med Troppen (28. - 30. september 2018)

Fredag

Vi mødtes på Bakkevej 49 kl. 19.00, hvor vi startede med at synge "Ja, vi er danske spejdere". Derefter fik Troppen aftenens program at vide.

De tre patruljer skulle hver især gå op i Spar og købe ind til det mad med bacon, som de skulle stå for om lørdagen.


Hver patrulje fik en leder med til at hjælpe med indkøbene, hvis de havde brug for det. Den leder var også go to-guy, hvis der var noget, der skulle hjælpes med, når de gik i gang med maden.

"De brændende pinde": morgenmad (leder: Mathias)
"Bla-bla-bla": frokost (leder: Kasper)
"Øøøhhh...": aftensmad (leder: Simon)

Når den ene patrulje kom tilbage, så gik den næste patrulje afsted.


Frokost- og aftensmads-patruljerne fik sat gruppens nye tunneltelt op på rekordtid og kunne nu gøre klar til at skulle afsted lidt senere. Der blev hygget, spillet kort og andre ting imens.

Pigerne fik desuden indrettet sig i vores nyligt opryddede materialerum, så de kunne sove der fredag og lørdag nat.

Da "De brændende pinde" kom tilbage gik de i gang med at lave deres morgenmad, som godt kunne laves om aftenen, så det var klar næste morgen.

Omkring kl. 21.30 havde alle patruljer handlet ind og der blev nu spillet "Varulv", som Kirstine introducerede. Det var en stor succes og det blev spillet mange gange i løbet af weekenden.


Ca. kl. 23.00 blev der fundet en film på Netflix ("Guardians of the Galaxy vol. 2"), som fredagen blev sluttet af med inden alle gik i seng.


Lørdag

Kl. 8.30 var Troppen klar til morgenmad. Lidt senere gik "Bla-bla-bla" i gang med deres mad-projekt til frokost, der blev spillet "Varulv" indenfor og udenfor blev der spillet/leget/kæmpet "Freezer".


Der var frokost ca. kl. 12.00, som blev indtaget med rigelige mængder cola.

Kl. 13.00 begyndte byløbet "24 3 timer med selvudløser", hvor de tre patruljer skulle rundt i byen og løse en stak foto-opgaver med forskellige temaer, som skulle uploades i en FB-gruppe, der var oprettet til formålet.

Mathias, Simon og Kasper holdt styr på løbet på deres telefoner, hvor der i løbet af de tre timer kom flere og flere opgaver frem inde i gruppen.

Omkring kl. 16.30 var løbet slut, de tre dommere (Mathias, Simon og Kasper) havde voteret og fik kåret en vinder. Vinderen blev patruljen "Bla-bla-bla".


Aftensmads-patruljen "Øøøhhh..." gik i gang med deres mad og omkring kl. 19.00 var der aftensmad, som blev spist rub og stub.


Efter aftensmaden var fortæret kunne der blive lavet bacon-brownies i de fade, som maden havde været i.

Lidt senere på aftenen blev der spist bacon-brownies, Ziggie-cookies, is og resterne af Gustavs bacon-kage. De sidste par timer blev der hørt 70er/80er/90er-musik og spillet en masse "Varulv".

Kl. 00.00 blev der udleveret bacon-mærker til alle, Biky-mærke til Mathias, Makkermarch-mærke til Kasper og Sovepose 365-mærker til Ziggie og Astrid. STORT tillykke til alle :-)


Søndag

Kl. 8.30 begyndte de første Tropsspejdere at spise morgenmad, der bestod af lidt mere bacon (i chokoladesvøb), corn flakes, havregryn, bacon brownies og rugbrød.

Med morgenmaden i maven var Troppen klar til at få taget tunnelteltet ned, ryddet deres bagage sammen, taget den sidste opvask og nå ja, lige et par omgange "Varulv".

Kl. 11.00 sluttede vi af med "Spejderbønnen" og der blev sagt god weekend og tak for en rigtig god tur.


P.S. Tak for godt samarbejde til Mathias, Kasper og Simon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar