søndag den 11. februar 2018

Landslotteriet 2018 (info og fælles lodseddelsalg)


Til ugens møder er der blevet udleveret lodsedler til de fremmødte Ulve, Juniorer, Storspejdere og Seniorer. Spejdere, der ikke har fået lodsedler, vil få udleveret til mødet efter Vinterferien.

Hver lodseddel koster 20 kr., hvoraf 14 kr. går til gruppen. Pengene bliver bl.a. brugt på aktiviteter, vores huse/grunde og lejre/arrangementer. De kommer alle i gruppen til gode.

Korpset har valgt at lave den interne konkurrence lidt anderledes i år: man sender den bagerste seddel ind og så er det gruppen, der deltager i en konkurrence om nye sangbøger til gruppen. I skal ikke sende den bagerste seddel: det gør vi i gruppen. Læs mere nedenfor.



Det ændrer dog ikke på, at vi har to interne konkurrence ved Vissenbjerg Gruppe:

Nr. 1-konkurrence: den spejder, der sælger flest lodsedler, vil modtage en flot spejder-præmie, når salgsperioden er slut. Når I har solgt de 10 lodsedler I har modtaget (og afleveret pengene/jeres lodseddel) kan I få flere udleveret af jeres leder (Rasmus eller Niels).

Nr. 2-konkurrence: når alle lodsedler er solgt og vi har modtaget jeres personlige lodsedler tilbage i gruppen vil Lykkens Gode Fe (Kim) trække én vinder, som også vinder en flot spejder-præmie.


Vigtig info:

Ved aflevering af jeres lodseddel (den bagerste i bundtet) skal I sørge for, at I har skrevet spejderens navn på, hvis det ikke allerede var på ved udleveringen.

I afleverer jeres lodseddel sammen med pengene og en seddel, hvor I skriver på, hvis der er overført penge til vores MobilePay 91048


Datoer:

Landslotteriet 2018 kører fra d. 28. januar til d. 15. april.

Penge/jeres lodsedler skal afleveres senest d. 22. marts.


Fælles lodseddelsalg:

Ligesom de andre år har vi et fælles lodseddelsalg, hvor Ulve, Juniorer, Storspejdere, Seniorer og ledere deltager. Der er mødepligt, så husk at melde afbud, hvis du ikke kan deltage, da dette arrangement også tæller med i mødestjerne-optællingen.

Arrangementet foregår lørdag d. 3. marts 2018, hvor vi mødes ved Vissenbjerg Hallerne kl. 10.00 og afslutter på Bakkevej 49 med varm kakao og lidt godt at spise kl. 14.00. Husk varmt tøj, madpakke og drikkelse.

Vi har brug for forældrehjælp til at kunne dække byen og omegn, så meld tilbage på kfumvissenbjerg@gmail.com med tilmelding/afbud og gerne om I deltager med forældre.

S.U. er d. 1. marts.

I skal ikke medbringe jeres egne lodseddel-bundter denne dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar