onsdag den 8. juli 2015

Tirsdag og onsdag

Hej kære forældre :) 

Her får i en længere Update på lejrlivet :)  igår tog de store som sagt på lejr, vi havde en ide om hvor de skulle sove, men da vi kom derud var der ingen børn at finde :) hmm... Hovederne skulle i blød for mulige steder de kunne være.... Men vi besluttede at se tiden an, de måtte jo i det mindste komme igen, når slik depoterne skippede op:) 
I morges stod vi tidlig op, så Juniorene kunne komme du at sejle på Trenen(en populær å i Tyskland) afsted det gik, i stiv modvind og regn kom vi frem, i godt humør, og smil over alle læber tog vi udfordringen og gå de par km hjem fra optagningsstedet... 
Da vi kom hjem skulle Juniorene ud og lege med alle deres nye venner, og lige pludselig hører vi en masse latter og snak. Sørme om det ikke var vores savnede store spejdere som kom hjem, glad og fyldte med en masse oplevelser erfaringer og minder rigere(vil ikke sladre, spørg selv jeres barn"hvordan gik jeres hike?" Så lover jeg jer, at jeres børn snakker som et vandfald *smil* 
Men ingen spejdertur uden den store gryde, alle ungers ønske var boller i karry rigelige mængder, så 3 kg kød, 2,5 kg ris 10 L sovs senere var gryderne slikket, og spejderne var glade tilfredse mætte og trætte:) 
Aftenen sluttede af med andagt som blev sparket igang medføre fane march(alle grupper havde faner med :) ) 
Spejderne blev puttet kl21:00 efter nogle lange hektiske dage, men trods protesterne var der stille i teltene 10 min senere:) 



Mange glade hilsner fra

Niels , Martin , Rasmus & Pia 

P,s beklager ingen billeder, men nettet er ikke stærkt nok til at trække det. :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar