onsdag den 6. marts 2013

Spørgsmål om hjemmesiden (pr. marts 2013)

Der er indkommet et par spørgsmål ang. hjemmesiden:

Spørgsmål 1: Hvor finder jeg kalenderen?

Svar: Den er ude til højre på hjemmesiden som 7nde punkt fra toppen, nedenunder enhederne og grupperådet. Det er den generelle kalender for gruppen med fællesarrangementer og andre ting på.


Kalenderne for enhederne findes under de enkelte enheder, også ude til højre. Hvis I mangler en kalender for en enhed, så tag en snak med enhedslederne.


Spørgsmål 2: Når jeg skal hente en seddel, f.eks. indbydelsen til påskelejren, kommer jeg ind på en side, der siger, at jeg skal hente en fil? Er det farligt? Kan jeg få virus?

Svar: Nej, det er ikke farligt og nej, der er ikke virus på den side, som jeg linker til.


Jeg kan ikke lægge sedler direkte ind på hjemmesiden, så jeg er nødt til at bruge en filserver som f.eks. MediaFire, der fungerer som en slags online-harddisk, hvor jeg kan linke til de enkelte filer.  Når man bruger et af de links, som er på undersiden for sedler her på hjemmesiden, så kan man downloade en fil. Det er selve sedlen/indbydelsen og ikke andet.


Spørgsmål 3: Jeg har en masse spejderbilleder liggende, som jeg gerne vil dele med de andre spejdere. Hvad skal jeg gøre?

Svar: Du/I kontakter mig og så finder vi ud af, hvordan de bliver uploadet. KFUM-Spejderne i Vissenbjerg har et online-fotoalbum, som alle fotos bliver lagt ind i, og når jeg modtager billeder vil de bliver uploadet der og linket til her på hjemmesiden i et indlæg, som f.eks. billederne fra Sæbekassebilsrallyet.


Hvis der ikke er så mange billeder/MB, så kan I sende dem til mig pr. mail på sondersovej@gmail.com og hvis der er mange billeder/MB, så vil jeg helst have dem på en CD/DVD.

Kontakt mig under alle omstændigheder, hvis I har billeder liggende.


Hvis der er flere spørgsmål, så er I meget velkomne til at stille dem i kommentarerne til dette indlæg. 

Vel mødt!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar