Årets spejderjulemærker 2023

Hvis I har lyst til at tage et eller flere af disse mærker i år, så sender I en mail til kfumvissenbjerg@gmail.com med det/de mærker, som I gerne vil tage.


S.U. er d. 24. november.


Der skal uploades et billede af jer mindst fire gange (gerne flere gange) i løbet af december i vores Facebook-gruppe, hvor I viser jeres flotte juletøj frem.


🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄Tilmeldte:


Nissehue:


Tristan, Benjamin, Gabriel, Kalle, Anne, Jakob, Sylvester, Sebastian, MagniJulesweater:


Nicklas, Asta, Benjamin, Gabriel, Kalle, Ditte, Maria, Milas, Marius O., Sylvester, Marius F., Balder, Nicklas, Magni, Astrid, VilladsJulesokker:


Benjamin, Gabriel, Kasper (ulv), Kalle, Anne, Jakob, Sylvester, Oliver, Sebastian, Astrid, Magnus, Jimmy


🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄🎅🏻🧑🏻‍🎄

Regler for Spejdernisse-mærket:


Spejdernisse-mærket får man efter 24 dage i nissehue.

Huen skal være på hovedet fra man står op til man går i seng fra og med morgenen d. 1/12 til og med d. 24/12 aften ved sengetid. Har man en forskellig nissehue på hver dag må man sy et X over mærket. Har man et krav til en bestemt slags hovedbeklædning på eller hjelm på arbejde. Så er det tilladt, dog skal nissehuen på i alle pauser og frem og tilbage på jobbet. Og skole og uddannelse er der ikke krav til dette :-)Regler for Julesweater-mærket:


Du skal gå med julesweater fra d. 1/12 til d. 24/12. Der skal være julede motiver på fx Rudolf, julemand, snemand, stjerner, juletræ mm. Hvis du har arbejdsuniform eller lign. er man selvfølgelig undtaget så længe man bærer uniformen, men sweateren skal på så hurtigt som muligt igen. 

Der er intet minimumskrav om hvor mange forskellige sweatre man skal bære, men to sweatre kunne være en god ide, så sweateren har mulighed for en lille vask igennem de 24 dage...


Hvis man går med 24 forskellige julesweatre i december må man sy et X over mærket. Regler for Julesokker-mærket:


Hvis du elsker fjollede sokker og jul så er dette mærke lige noget for dig!


Du skal gå med julesokker fra d. 1/12 til d. 24/12. Det skal minimum være 4 forskellige par og der skal være julede motiver på fx Rudolf, julemand, snemand, stjerner, juletræ mm. Hvis du har arbejdsuniform eller lign. er man selvfølgelig undtaget så længe man bærer uniformen, men sokkerne skal på så hurtigt som muligt igen. 


Hvis man går med 24 forskellige julesokker i december må man sy et X over mærket. Ingen kommentarer:

Send en kommentar