24 timer med selvudløser 2020 (Troppen+)24 timer med selvudløser er et event primært for KFUM-Spejdere. I løbet af 24 timer skal du og din patrulje tage en masse billeder! Hver time vil der komme en ny kategori I skal tage et billede indenfor. Billederne skal uploades på Instagram.

Desuden vil der løbende kommer bonusopgaver, der kan skaffe patruljen flere point. 

Jo bedre og mere kreativt et billede er desto flere points kan man få. Der vil være tre vindere i alt, en for bedste patrulje hos junior/trop og en for bedste patrulje hos senior+ og så en for det bedste billede!

Efter weekenden vil alle deltagere få tilsendt et fedt mærke så I kan huske dette helt fantastiske døgn resten af jeres dage som spejdere!


Praktisk info:


Dato: 14. marts kl. 10.30 til 15. marts kl. 11.30

Sted: Vi mødes v. Spejderhuset på Bakkevej 49, som vil være basen for løbet. Spejderne går ud herfra og vil tilbringe dagen i Vissenbjerg, hvor de skal udføre dagens opgaver. Vi overnatter på Bakkevej 49 og afslutter på Bakkevej 49.

Pris: medbring 50 kr. (til aftensmad og morgenmad). Medbring madpakke/drikkelse til frokost lørdag.

Medbring: sovepose/liggeunderlag/skiftetøj/varmt tøj/gode vandresko/evt. cykel. Man må gerne have lidt lommepenge med til lidt snolder (max. 30 kr.). Hvis nogen har et telt fra Harald Skrald, så må I også gerne tage det med.


S.U.: 5. marts 2020 til kfumvissenbjerg@gmail.com


Niels vil være til stede på Bakkevej 49 eller indenfor ringe-afstand hele døgnet og er også til stede lørdag aften/nat (sammen med nogle andre ledere). Spejderne står dog selv for at udføre løbet og for at komme rundt i Vissenbjerg.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar