24 timer med selvudløser 202124 timer med selvudløser er et event primært for KFUM-Spejdere. I løbet af 24 timer skal du og din patrulje tage en masse billeder! Hver time vil der komme en ny kategori I skal tage et billede indenfor. Billederne skal uploades på Instagram.

Desuden vil der løbende komme bonusopgaver, der kan skaffe patruljen flere point. 

Jo bedre og mere kreativt et billede er, desto flere points kan man få. Der vil være tre vindere i alt, en for bedste patrulje hos junior/trop og en for bedste patrulje hos senior+ og så en for det bedste billede!

Efter weekenden vil alle deltagere få tilsendt et fedt mærke, så I kan huske dette helt fantastiske døgn resten af jeres dage som spejdere!


Praktisk info:


Dato:  lørdag d. 15. maj kl. 9.45 til søndag d. 16. maj kl. 10.15


Sted: Vi mødes og afslutter v. Spejderhuset på Bakkevej 49, som vil være basen for løbet. Spejderne går ud herfra og vil tilbringe dagen/natten i Vissenbjerg, hvor de skal udføre dagens opgaver.

Der vil være overnatning udenfor: medbring hængekøje til eget brug eller lån et af vores tunneltelte og sæt det op med sammen med de andre, som du sover sammen med. 

Vi overholder afstandskravene i teltene og sover hoved/fod og ikke så mange i hver kabine. 

Tilføjelse: der er fem deltagere og I overnatter i hytten med masser af afstand. 


Pris: medbring 50 kr. (til aftensmad og morgenmad). Medbring madpakke/drikkelse til frokost lørdag.


Medbring: sovepose/liggeunderlag/skiftetøj/varmt tøj/gode vandresko/evt. cykel. Husk også en opladet telefon og evt. powerbank.

Husk uniform/tørklæde. Man må gerne have lidt lommepenge med til snolder (max. 30 kr.). 

Skriv i tilmeldingen, hvis I har et lille opsætningsvenligt/bærevenligt telt, som I kan tage med, da der skal være et lille telt med på alle billeder sammen med patruljen. Gruppen har ikke nogen små telte til det formål.


S.U.: 6. maj 2021 til kfumvissenbjerg@gmail.com


Niels og andre ledere vil være til stede på Bakkevej 49 eller indenfor ringe-afstand hele døgnet og er også til stede lørdag aften/nat (sammen med nogle andre ledere). Spejderne står dog selv for at udføre løbet og for at komme rundt i Vissenbjerg.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar